Algemene voorwaarden

Onderstaand vindt u de algemene leverings/aankoop voorwaarden van www.juna4kids.nl. Deze dienen ter bescherming van u als klant en ons als leverancier van uw bestelling. Wij verzoeken u dan ook om de voorwaarden door te nemen alvorens u een bestelling bij ons plaatst.

Hieronder geschreven:

Artikel 1. Door uw bestelling geeft u te kennen dat u de voorwaarden gelezen heeft en met de leverings en betalingsvoorwaarden akkoord gaat.

Artikel 2. Wanneer u een bestelling heeft gedaan, ontvangt u een bevestiging hiervan per e-mail. Hierin zal het door u bestelde product, de prijs en de verzendkosten alsmede het girorekeningnummer waarop het gefactureerde bedrag kan worden gestort worden weergegeven. De overeenkomst komt tot stand na het aanvaarden van de bestelling en de bevestiging per e-mail. Wanneer www.juna4kids.nl niet in staat is om de bestelling uit te voeren, zal de klant hiervan op de hoogte worden gesteld.

Artikel 3. De verzendkosten voor standaard verzending zijn gelijk aan de kosten van PostNL. U dient zelf aan te geven of u wel of geen tracé nummer op uw verzending wil, de kosten hiervoor zijn voor de klant.

Artikel 4. De prijzen van artikelen op www.juna4kids.nl zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

Artikel 5. Is er binnen twee weken geen betaling ontvangen dan ontvangt u een betalingsherrinnering. Artikelen blijven niet langer dan 2 weken gereserveerd staan ( uitzonderlijke situaties daargelaten ) Mocht het in een uitzonderlijk geval voorkomen dat goederen verzonden worden alvorens de betaling te innen en mocht deze betaling niet binnen 4 weken na het verzenden van de 1e rekening ontvangen worden dan word de inning van dit bedrag uit handen gegeven aan een incasso bureau, de kosten daarvan zijn ALTIJD voor de klant.

Artikel 6. Klachten dienen direct na ontvangst persoonlijk aan www.juna4kids.nl PER EMAIL gemeld te worden. Klachten later gemeld en/of teruggestuurd dan 1 week na ontvangst en/of klachten via iemand anders worden niet in behandeling genomen. www.juna4kids.nl beroept zich hierbij op het recht zich uit te sluiten op het herroepingsrecht van artikelen, tenzij deze genoemd zijn onder artikel 6.

Retournering en teruggavebeleid

Artikel 7. Wanneer www.juna4kids.nl een verkeerd artikel levert, of wanneer www.juna4kids.nl een klacht van de klant gegrond verklaard, heeft de klant het recht om het artikel te retourneren, waarbij de verzendkosten voor rekening van www.juna4kids.nl komen. In geval van ontbinding van de overeenkomst zal www.juna4kids.nl binnen zeven dagen na ontvangstdatum van het geretourneerde de betaalde bedragen aan de klant crediteren. Hierbij word alleen de prijs van het artikel genomen, niet de gemaakte verzendkosten van de eerder genoemde bestelling. Bij www.juna4kids.nl kunnen voor u gemaakte artikelen NIET geruild worden, ook word er geen geld teruggegeven op voor u gemaakte artikelen.

Artikel 8. Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en voor het zenden van reclame van www.juna4kids.nl naar uw e-mailadres. ( e-mailreclame niet vaker dan 2x per jaar )

Artikel 9. www.juna4kids.nl is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan of zoek raken van artikelen tijdens de verzending of tijdens de levering. Is uw geld op een andere rekening dan die van www.juna4kids.nl gestort dan verplicht www.juna4kids.nl zich niet tot levering. Tegenvallende bestellingen of verkeerde maten worden niet teruggenomen. Zie artikel 6.

Artikel 10. De levertijd is voor uw betaling aan u duidelijk gemaakt middels een factuur. In ieder ander geval mag u uitgaan van een levertijd van maximaal 10 werkdagen na ontvangst van uw betaling.

Artikel 11. Meetfouten door de klant, komen altijd voor de verantwoordelijkheid van de klant, pakjes die door verkeerd meten niet passen worden niet teruggenomen.

Artikel 12. www.juna4kids.nl geeft geen garantie op het los en of kwijt raken van steentjes, haarstrikken en tasjes. Tevens word er geen garantie gegeven op het verkeerd wassen, drogen en of strijken van stoffen en of artikelen. Indien uw artikel gebreken vertoont, word in overleg met www.juna4kids.nl bekeken of het een fout van www.juna4kids.nl is en deze onder artikel 6. te plaatsen is.

Ondertekend: JUNA4KIDS
www.juna4kids.nl
info@juna4kids.nl
Kvk 62088718
BTW NL018296841B01

Verzendkosten

Brievenbus: € 4,35
Pakketbezorging: € 6,95

Genoemde bedragen zijn inclusief btw.

Verzending is doorgaans binnen 3 weken na betaling.