Algemene voorwaarden

Beste Klant,

Juna4Kids vindt het geweldig dat je een pakje wilt bestellen! Het is erg leuk om speciaal voor jouw te maken. Ik zal dit pakje met de hand maken, het kan loslatende onderdelen bevatten. Om je pakje zo lang mogelijk in goede conditie te houden, adviseer ik je om het pakje binnenstebuiten en met de hand te spoelen in koud water. Eventueel met een heel klein beetje wasmiddel. Hierdoor blijft jouw pakje lang goed!

Mocht er toch iets niet naar wens zijn, dan lossen wij dit samen met jouw op!

 

Onderstaand vindt u de algemene leverings/aankoop voorwaarden van www.juna4kids.nl. Deze dienen ter bescherming van u als klant en ons als leverancier van uw bestelling. Wij verzoeken u dan ook om de voorwaarden door te nemen alvorens u een bestelling bij ons plaatst.

Hieronder geschreven:

Artikel 1. Door uw bestelling geeft u te kennen dat u de voorwaarden gelezen heeft en met de leverings en betalingsvoorwaarden akkoord gaat.

Artikel 2. Wanneer u een bestelling heeft gedaan, ontvangt u een bevestiging hiervan per e-mail. Hierin zullen het door u bestelde product, de prijs en de verzendkosten worden weergegeven. De overeenkomst komt tot stand na het aanvaarden van de bestelling en de bevestiging per e-mail. Wanneer www.juna4kids.nl niet in staat is om de bestelling uit te voeren, zal de klant hiervan op de hoogte worden gesteld en de aankoopsom retour worden gestort.

Artikel 3. De verzendkosten zijn ten allertijden inclusief tracé code. U dien zelf aan te geven of u uw bestelling als pakket of brief wilt ontvangen, zolang dit qua formaat mogelijk is.

Artikel 4. De prijzen van artikelen op www.juna4kids.nl zijn inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

Artikel 5. Is er binnen twee weken geen betaling ontvangen dan ontvangt u een betalingsherrinnering. Artikelen blijven niet langer dan 2 weken gereserveerd staan ( uitzonderlijke situaties daargelaten ) Mocht het in een uitzonderlijk geval voorkomen dat goederen verzonden worden alvorens de betaling te innen en mocht deze betaling niet binnen 4 weken na het verzenden van de 1e rekening ontvangen worden dan word de inning van dit bedrag uit handen gegeven aan een incasso bureau, de kosten daarvan zijn ALTIJD voor de klant.

Artikel 6. Klachten dienen direct na ontvangst persoonlijk aan www.juna4kids.nl PER EMAIL gemeld te worden. Klachten later gemeld dan 1 week na ontvangst en/of klachten via iemand anders dan de koper, worden niet in behandeling genomen. Www.juna4kids.nl beroept zich hierbij op het recht zich uit te sluiten op het herroepingsrecht van artikelen, tenzij deze genoemd zijn onder artikel 6 en/of 7.

Retournering en teruggavebeleid

Artikel 7. Wanneer www.juna4kids.nl een verkeerd artikel levert, of wanneer www.juna4kids.nl een klacht van de klant gegrond verklaard, zal eerst worden gezocht naar een passende oplossing. Hierbij kunt u denken aan herstel van een product of het ruilen van een product. Is er geen passende oplossing mogelijk, dan heeft de klant het recht om het artikel te retourneren. De verzendkosten zijn enkel voor rekening van www.juna4kids.nl indien een verkeerd artikel is geleverd. In geval van ontbinding van de overeenkomst zal www.juna4kids.nl binnen zeven dagen na ontvangstdatum van het geretourneerde de betaalde bedragen aan de klant crediteren. Hierbij word alleen de prijs van het artikel genomen, niet de gemaakte verzendkosten van de eerder genoemde bestelling. Bij www.juna4kids.nl kunnen voor u op maat gemaakte artikelen en gepersonaliseerde artikelen NIET geruild worden,  ook word er geen geld teruggegeven op door u ontworpen artikelen.

Artikel 8. Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en voor het zenden van reclame van www.juna4kids.nl naar uw e-mailadres. ( e-mailreclame niet vaker dan 2x per jaar )

Artikel 9. www.juna4kids.nl is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan of zoek raken van artikelen tijdens de verzending of tijdens de levering.

Artikel 10 Is uw geld op een andere rekening dan die van www.juna4kids.nl gestort dan verplicht www.juna4kids.nl zich niet tot levering.

Artikel 11. De levertijd is voor uw betaling aan u duidelijk gemaakt middels een factuur, de levertijd staat derhalve ook op de website van www.juna4kids.nl vermeld. In ieder ander geval mag u uitgaan van een levertijd van maximaal 15 werkdagen na ontvangst van uw betaling.

Artikel 12. Meetfouten door de klant, komen altijd voor de verantwoordelijkheid van de klant, pakjes die door verkeerd meten niet passen worden niet teruggenomen.

Artikel 13. www.juna4kids.nl geeft geen garantie op het los en of kwijt raken van steentjes. Dit artikel is ook van toepassing op de steentjes van ons logo die u onderaan pakjes en broekjes vindt. Tevens word er geen garantie gegeven op het verkeerd wassen, drogen en of strijken van stoffen en of artikelen. Indien uw artikel gebreken vertoont, word in overleg met www.juna4kids.nl bekeken of het een fout van www.juna4kids.nl is en deze onder artikel 6. te plaatsen is.

Ondertekend: JUNA4KIDS
www.juna4kids.nl
info@juna4kids.nl
Kvk 62088718
BTW NL018296841B01