Scrunchie Geel – velvet

3,00

Val op met een scrunchie! Deze scrunchie blijft super goed in je haar zitten. Perfect voor bij het turnen! Ook erg handig als je glad haar hebt. De scrunchies passen goed bij de turnpakjes van Juna4Kids. Deze scrunchie is van gele veloursstof, wat ook bekend staat als velvet.

De scrunchies van Juna4Kids zijn er in verschillende kleuren, waardoor je altijd opvalt tijdens jouw turnwedstrijd of -training!

Wissen
Artikelnummer: 00002219 Categorie:

Beschrijving

Met de mooiste scrunchies voor je kind wordt turnen nog leuker!

Op zoek naar een scrunchie? Kies dan een van de prachtige scrunchies uit ons assortiment. Ga voor een stoere scrunchie van veloursstof of een scrunchie van populaire spandexstof. Wil je een scrunchie voor jezelf of je kind online kopen? Met de onderstaande tips vind jij de perfecte scrunchie.

Wat zijn de kledingvoorschriften?

Gaat je kind op turnen, acro of gymnastiek? Vraag dan even na bij de gymvereniging of er bepaalde kledingvoorschriften zijn. Soms wordt enkel een scrunchie bij het ontwerp van de eigen club voorgeschreven en zijn er voorschriften het type stof.

Uit welke scrunchie heb je keuze?

Je vindt veel soorten scrunchies van verschillende materialen, zoals spandexstof, lycrastof en veloursstof. Sommige scrunchies bestaan uit meerdere materialen. Alle scrunchies zijn in verschillende kleuren te bestellen. Alle scrunchies zijn goed, dus het zal voornamelijk afhangen van de voorkeur van jou of je kind welk type scrunchie je het beste kunt kiezen. Je kunt voor een turnpakje voor je kind met een turnbroekje en scrunchie gaan. Dat is vooral handig voor jongere meisjes en verenigingen, omdat ze op deze manier in één keer in hun outfit compleet hebben. Wil jij of je kind zo nu en dan van turnpakje, turnbroekje of scrunchie wisselen? Juna4Kids heeft keuze genoeg!

 

Extra informatie

Kleur

Rood, Geel

Geslacht

meisjes, Voor jongens