Turnbroekje met je naam

29,95

Een turnbroekje met je naam erop? Hoe uniek is dat!? Beschikbaar in alle maten en met een vaste prijs! Sierlijke en strakke letters mogelijk!

Artikelnummer: 00001866 Categorie:

Beschrijving

Met het mooiste turnbroekje voor je kind wordt turnen nog leuker!

Op zoek naar een turnbroekje? Kies dan een van de prachtige turnbroekjes uit ons assortiment. Ga voor een stoer turnbroekje van veloursstof of een turnbroekje van populaire spandexstof. Wil je een turnbroekje voor jezelf of je kind online kopen? Met de onderstaande tips vind jij het perfecte broekje.

Wat zijn de kledingvoorschriften?

Gaat je kind op turnen, acro of gymnastiek? Vraag dan even na bij de gymvereniging of er bepaalde kledingvoorschriften zijn. Soms wordt enkel een broekje bij het ontwerp van de eigen club voorgeschreven en zijn er voorschriften voor de lengte van de broekspijpen en het type stof.

Uit welke turnbroekjes heb je keuze?

Je vindt veel soorten turnbroekjes van verschillende materialen, zoals spandexstof, lycrastof en veloursstof. Sommige broekjes hebben strasssteentjes of bestaan uit meerdere materialen. Alle turnbroekjes zijn in verschillende maten te bestellen. Je kunt zelfs turnbroekjes en turntopjes met jouw naam erop bestellen! Alle turnbroekjes zijn goed, dus het zal voornamelijk afhangen van de voorkeur van jou of je kind welk type turnbroekje je het beste kunt kiezen. Je kunt voor een turnpakje voor je kind met een turnbroekje en scrunchie gaan. Dat is vooral handig voor jongere meisjes en verenigingen, omdat ze op deze manier in één keer in hun outfit compleet hebben. Wil jij of je kind zo nu en dan van turnpakje, turnbroekje of scrunchie wisselen? Juna4Kids heeft keuze genoeg!

Welke maat heb jij of je kind nodig?

Wellicht ben je gewend om kleding in de groei te kopen voor je kind, maar met een turnbroekje doe je dit beter niet. Het materiaal is elastisch en mag dus zeker niet te los zitten. Anders sluit het broekje niet goed aan. Aan de andere kant mag het broekje ook niet te strak zitten. Anders kunnen de randjes op gaan rollen.

 

Extra informatie

Materiaal

Lycra, Spandex, Velours

Maat

104, 110, 116, 122, 128, 134, 140, 146, 152, 158, 164, 170, M, S, XS, XXS

Steentjes

Ja