Unicorn

24,95

Wissen
Artikelnummer: 00001830 Categorie:

Beschrijving

Met het mooiste turntopje voor je kind wordt turnen nog leuker!

Op zoek naar een turntopje? Kies dan een van de prachtige turntopjes uit ons assortiment. Ga voor een zacht roze turntopjeje van veloursstof of een turntopjee van populaire ombre spandexstof. Overlopend van licht naar donker vol schitterende glitters. Wil je een turntopjeje voor jezelf of je kind online kopen? Met de onderstaande tips vind jij het perfecte turntopjeje.

Wat zijn de kledingvoorschriften?

Gaat je kind op turnen, acro of gymnastiek? Vraag dan even na bij de gymvereniging of er bepaalde kledingvoorschriften zijn. Soms wordt enkel een turnpakje naar het ontwerp van de eigen club voorgeschreven en zijn er voorschriften voor de lengte van de mouwen en het wel of niet dragen van een turnbroekje.

Uit welke turntopjes heb je keuze?

Je vindt veel soorten turntopjes van verschillende materialen, zoals spandexstof, lycrastof en veloursstof. Sommige turntopjejes hebben strasssteentjes of bestaan uit meerdere materialen. Het is mogelijk om een eigen ontwerp van jouw droomturntopje te maken en in te sturen. Ook kan jij met jouw team, groep of club een eigen topje ontwerpen en laten maken. Je kunt zelfs turnbroekjes en turntopjes met jouw naam erop bestellen! Alle turntopjes zijn goed, dus het zal voornamelijk afhangen van de voorkeur van jou of je kind welk type turntopje je het beste kunt kiezen. Je kunt voor een turntopje voor je kind met een turnbroekje en scrunchie gaan. Dat is vooral handig voor jongere meisjes en verenigingen, omdat ze op deze manier in één keer in hun outfit compleet hebben. Wil jij of je kind zo nu en dan van turnpakje, turntopje, turnbroekje of scrunchie wisselen? Juna4Kids heeft keuze genoeg!

Welke maat heb jij of je kind nodig?

Wellicht ben je gewend om kleding in de groei te kopen voor je kind, maar met een turntopje doe je dit beter niet. Het materiaal is elastisch en mag dus zeker niet te los zitten. Anders sluit het topje niet goed aan. Aan de andere kant mag het topje ook niet te strak zitten. Anders kunnen de randjes in de schouders gaan snijden en kruipt het topje op.

 

Extra informatie

Maat

104, 110, 116, 122, 128, 134, 140, 146, 152, 158, 164, 170, M, S, XS, XXS, Op maat gemaakt