Retour en teruggavebeleid

Retournering en teruggavebeleid

Juna4Kids vindt het geweldig dat je een pakje wilt bestellen! Het is erg leuk om speciaal voor jouw te maken. Ik zal dit pakje met de hand voor jouw maken. Mocht er toch iets niet naar wens zijn, dan lossen wij dit samen met jouw op!

Turnpakjes kunnen enkel ongedragen (passen mag) worden geruild of retour gezonden.

Dit komt voor uit onze algemene voorwaarden.

Artikel 6. Klachten dienen direct na ontvangst persoonlijk aan www.juna4kids.nl PER EMAIL gemeld te worden. Klachten later gemeld dan 1 week na ontvangst en/of klachten via iemand anders dan de koper, worden niet in behandeling genomen. Www.juna4kids.nl beroept zich hierbij op het recht zich uit te sluiten op het herroepingsrecht van artikelen, tenzij deze genoemd zijn onder artikel 6 en/of 7.

Artikel 7. Wanneer www.juna4kids.nl een verkeerd artikel levert, of wanneer www.juna4kids.nl een klacht van de klant gegrond verklaard, zal eerst worden gezocht naar een passende oplossing. Hierbij kunt u denken aan herstel van een product of het ruilen van een product. Is er geen passende oplossing mogelijk, dan heeft de klant het recht om het artikel te retourneren. De verzendkosten zijn enkel voor rekening van www.juna4kids.nl indien een verkeerd artikel is geleverd. In geval van ontbinding van de overeenkomst zal www.juna4kids.nl binnen zeven dagen na ontvangstdatum van het geretourneerde de betaalde bedragen aan de klant crediteren. Hierbij word alleen de prijs van het artikel genomen, niet de gemaakte verzendkosten van de eerder genoemde bestelling. Bij www.juna4kids.nl kunnen voor u op maat gemaakte artikelen en gepersonaliseerde artikelen NIET geruild worden,  ook word er geen geld teruggegeven op door u ontworpen artikelen.

Artikel 9. www.juna4kids.nl is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan of zoek raken van artikelen tijdens de verzending of tijdens de levering.