Retour en teruggavebeleid

Retournering en teruggavebeleid

Dit komt voor uit onze algemene voorwaarden.

Artikel 6. Klachten dienen direct na ontvangst persoonlijk aan www.juna4kids.nl PER EMAIL gemeld te worden. Klachten later gemeld en/of teruggestuurd dan 1 week na ontvangst en/of klachten via iemand anders worden niet in behandeling genomen. www.juna4kids.nl beroept zich hierbij op het recht zich uit te sluiten op het herroepingsrecht van artikelen, tenzij deze genoemd zijn onder artikel 6.

Artikel 7. Wanneer www.juna4kids.nl een verkeerd artikel levert, of wanneer www.juna4kids.nl een klacht van de klant gegrond verklaard, heeft de klant het recht om het artikel te retourneren, waarbij de verzendkosten voor rekening van www.juna4kids.nl komen. In geval van ontbinding van de overeenkomst zal www.juna4kids.nl binnen zeven dagen na ontvangstdatum van het geretourneerde de betaalde bedragen aan de klant crediteren. Hierbij word alleen de prijs van het artikel genomen, niet de gemaakte verzendkosten van de eerder genoemde bestelling. Bij www.juna4kids.nl kunnen voor u gemaakte artikelen NIET geruild worden, ook word er geen geld teruggegeven op voor u gemaakte artikelen.

Artikel 8. Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en voor het zenden van reclame van www.juna4kids.nl naar uw e-mailadres. ( e-mailreclame niet vaker dan 2x per jaar )

Artikel 9. www.juna4kids.nl is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan of zoek raken van artikelen tijdens de verzending of tijdens de levering. Is uw geld op een andere rekening dan die van www.juna4kids.nl gestort dan verplicht www.juna4kids.nl zich niet tot levering. Tegenvallende bestellingen of verkeerde maten worden niet teruggenomen. Zie artikel 6.

Artikel 10. De levertijd is voor uw betaling aan u duidelijk gemaakt middels een factuur. In ieder ander geval mag u uitgaan van een levertijd van maximaal 10 werkdagen na ontvangst van uw betaling.